ZZP INVALPOOL

ZZP Invalpool

 

De beheerde speeltuinen in Utrecht werken met vaste speeltuinmakers (beheerders) en met speeltuinmakers op ZZP basis. Soms is het een uitdaging om het rooster rond te krijgen. We helpen daar een handje bij met de ZZP invalpool Whatsapp-groep. Ben je op zoek naar een invaller voor je speeltuin? Of wil je graag als ZZP’er (tijdelijk) aan de slag? Via de ZZP invalpool brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Zo kan ook bij ziekte of vakantie de speeltuin zo veel mogelijk open blijven.

Voor invalkrachten

  1. Neem contact op met Alexander en geef je interesse in de ZZP invalpool aan.
  2. Vul het google form in dat Alexander met je zal delen, en plan een korte online kennismaking met hem in.
  3. Na een positief gesprek voegen we je toe in de ZZP invalpool app. Hier stel je jezelf voor en benoem je ervaring, interesse en wensen.
  4. Komt er een vacature voorbij? Dan reageer je als je interesse hebt. Maak zelf afspraken met de betreffende speeltuin. Dit doe je niet in de appgroep, maar direct met de opdrachtgever zelf.

Voor speeltuinen

  1. Maak een korte omschrijving van de vacature en plaats deze in de appgroep. Vermeld duidelijk: datum, locatie, werkzaamheden en eventueel gehanteerde tarief.
  2. Maak zelf afspraken met een beschikbare ZZP’er. Dit doe je niet in de appgroep, maar direct met de ZZP’er zelf.
  3. We horen wel graag je ervaring met de ZZP’ers. Vooral als iemand niet bevalt of zijn/haar belofte niet nakomt. Als we vaker dezelfde negatieve melding krijgen over een speeltuin of speeltuinmaker kunnen we hier consequenties aan verbinden.

Als Dwarsverband doen we nadrukkelijk geen werving en selectie en zijn we niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de (ZZP’ers in de) ZZP invalpool. We creëren alleen de mogelijkheid voor ZZP’ers en speeltuinen om met elkaar in contact te komen. Welke tarieven je hanteert is ook een onderlinge afspraak tussen speeltuin en ZZP’er.

Meer informatie en aanmelden

Heb je vragen over de ZZP pool? Of wil je aan de appgroep toegevoegd worden als ZZP’er of als speeltuin? Neem contact op met Alexander via alexander@dwarsverbandutrecht.nl

Benieuwd naar de aandachtspunten voor het inhuren van betaalde krachten? Bekijk ook eens ons kennisbankartikel over werkgeverschap!