NIEUWS

Zalen verhuren: wat een gedoe!

Zaalverhuur: hoe gaat dat bij jullie op locatie? Voor buurthuis in de 3 Krone werd dit afgelopen jaar een hekel punt. Het is hun primaire bron van inkomsten, want ze ontvangen geen subsidie. Toen plotseling een van de beheerders uitviel was de nood aan de man: de Word-documentjes en het handmatige gedoe kon door niemand overgenomen worden. Tijd voor een nieuwe oplossing met boekingssysteem SuperSaaS

Henk vertelt enthousiast. “Het is zo makkelijk in gebruik, het ontlast de vrijwilligers echt.  Op onze website kun je in de agenda zien wanneer er nog plek is, en zelf een reservering plaatsen. Onze vrijwilligers hoeven die alleen nog goed te keuren en dan is het geregeld. Dubbelboekingen zijn niet meer mogelijk.” 

Om het extra makkelijk te maken kan je op de website met de 360º-camera rondkijken in de zalen. Steeds meer mensen weten de zalen te vinden en worden ondernemend. Het levert het buurthuis een mooie aanloop op. “Dat is een mooie bijvangst!”

Het was wel een stevige klus om op te zetten, een boekingssysteem is geen IT-voor-beginners. “Als we voor de kerst alle kinderziektes hebben opgelost, dan vind ik dat knap.”

Verhuurt jouw locatie ook zalen? Stuur een e-mail naar info@dwarsverbandutrecht.nl als je wil verkennen of SuperSaaS ook bij jullie past.

Bekijk hoe zaalverhuur werkt via de website van buurthuis in de 3 Krone

 

Gezellig samen bij De Nieuwe Jutter