NIEUWS

Wie Wat Waar? Dit is Bureau Dwarsverband! 

Afgelopen half jaar is er veel veranderd, nieuwe medewerkers en een andere benadering. Sylvia en Alexander zijn er in het team bijgekomen, en Sarah is van februari tot juni op reis – hoe zit dat dan? We zetten het voor je op een rij!

  • Sarah is coördinator. Samen met mede-coördinator Rosa houdt ze het overzicht en vormt de brug tussen leden, bestuur en partners zoals de gemeente. Sarah is het eerste aanspreekpunt voor de speeltuinen. Sarah gaat van februari tot juni op reis; Alexander wordt dan tijdelijk het eerste aanspreekpunt voor speeltuinen.
  • Rosa is ook coördinator van de vereniging. Samen met mede-coördinator Sarah houdt ze het overzicht en vormt de brug tussen leden, bestuur en partners. Daarnaast is ze het aanspreekpunt voor het cultuurproject Podium om de Hoek en voor het gemeenschapskracht project.
  • Alexander ondersteunt Sarah met de speeltuinen en is met name actief binnen verschillende projecten zoals Avontuurlijk Spelen, Gezond Spelen en Samen Spelen. In Sarah’s afwezigheid is hij het eerste aanspreekpunt voor de speeltuinen.
  • Sylvia ondersteunt het Dwarsverband en werkt met name in de communicatie en productie van bijeenkomsten.
  • Giulia is stagiair bij Bureau Dwarsverband (studiejaar 2023-2024, dus tot de zomer) en ondersteunt met name het gemeenschapskracht project.

Als je vragen hebt, bel of mail gerust. We zijn altijd bereikbaar via info@dwarsverbandutrecht.nl en helpen je graag verder!

Meer mensen leren kennen? Op de ledenpagina kan je onze vereniging ontdekken. Veel leden hebben op hun pagina een mooi introductiefilmpje. Bij ‘Over‘ vindt je het bestuur en de vertrouwenspersonen.

Het bestuur en het bureau van Dwarsverband

Van links naar rechts: Rosa, Giulia, Alexander, Sylvia, Sarah