NIEUWS

Trots op Zelfbeheer!  


Er zijn steeds meer ontmoetingsplekken in zelfbeheer. Groepen bewoners die zelf verantwoordelijk zijn voor hun buurthuis of speeltuin. Een mooie ontwikkeling en daar zijn we trots op. Zo trots dat we als LSA bewoners en Vereniging Dwarsverband een symposium organiseren over zelfbeheer. We vieren ook dat Dwarsverband alweer 5 jaar bestaat.

Dit is echt wat voor jou

Ben jij een actieve bewoner en betrokken bij een plek in zelfbeheer? Of heb je in je werk hiermee te maken? Dan mag je dit symposium niet missen. Zet 30 september vanaf 11:00 uur in je agenda. Het wordt leuk!

Wat is er te doen

Er zijn allerlei workshops met praktische tips, interessante gesprekken en natuurlijk echte buurthuisactiviteiten. Er komt een Utregse cabaretier dus ook je lachspieren moeten aan het werk. Ook lekkere hapjes en live muziek ontbreken niet. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te netwerken met actieve bewoners uit het hele land.

Lang verhaal kort

Ben jij ook trots op zelfbeheer en heb je zin in een zaterdag vol inspiratie en gezelligheid? Zorg dan dat je erbij bent op 30 september. We sturen de officiële uitnodiging als het programma rond is. Wij hebben er in elk geval nu al zin in! Tot dan?!

Doe je mee?

Wil je meedoen? Of meehelpen? Koffie-schenken, hapjes maken, op het podium staan, een workshop geven of een discussie thema inbrengen? We horen het graag. Want de dag is pas geslaagd als jullie dat vinden. Bel of mail Rosa 06-43704785 of info@dwarsverbandutrecht.nl.

Alleen komen eten, luisteren en genieten mag natuurlijk ook. 


30 september | 11:00 – 18:00
Podium Oost | Oudwijkerdwarsstraat 148 | Utrecht

     

Symposium Trots op Zelfbeheer