NIEUWS

Evaluatie en koerswijziging Cultuur

Nieuw Budget voor cultuur

Ook deze zomermaanden is er budget en ondersteuning voor cultuurprogrammering op locaties! Heb je een idee? Of weet je niet waar te beginnen? Neem gerust contact op om te sparren, bijvoorbeeld over een passende artiest of met vragen over financiering met Rosa. Kan natuurlijk ook over plannen voor het najaar.

Fonds akkoord

Het Fonds voor Cultuurparticipatie was erg tevreden over onze evaluatie. Ze gaan akkoord met de aanpassingen op het plan.  We gaan nog wel een specifieke  begroting maken ter goedkeuring. Dat is goed nieuws!

Lees meer:

Presentatie resultaten en evaluatie jaar 2

Evaluatie jaar 2 en toekomst jaar 3

Breng jij cultuur naar het Symposium?

30 september vieren we dat Dwarsverband 5 jaar bestaat met een groot feest. Er komen actieve bewoners uit stad en land, beleidsmakers en zelfs de wethouder komt even kijken. Een mooi moment om te laten zien wat we doen met Podium om de Hoek. 

Rachella geeft samen met Burezina een workshop over hoe je als buurtinitiatief cultuur programmeert. Hoe leuk en lastig dat kan zijn. En wat we geleerd hebben de afgelopen 2 jaar. 

Daarnaast laten we ook cultuur zien: Buurtkamer De Klop organiseert een bingo. Stichting C.O.V. verzorgt een workshop line dance. Graag willen we nog iets toevoegen dat mensen kunnen doen, beleven of ervaren. Wil je meehelpen? Dat zou heel fijn zijn!

Er is budget om iets leuks neer te zetten. En je wordt beloond met heerlijk eten, cabaretier Marcel Hermsen, muziek en gezelligheid.

We hopen jullie daar allemaal te zien!

Kunstenaar bij speeltuin de Pan