NIEUWS

Terugblik Symposium ‘Trots Op Zelfbeheer’

Wij zijn oprecht trots op de kracht van het zelfbeheer. En ook hoe we die kracht hebben laten zien tijdens het symposium. Veel dank aan alle vrijwilligers, leden en bezoekers uit het hele land voor jullie gezelligheid en inbreng. Door jullie was het een fantastische dag. 

Dank Podium Oost Utrecht voor de soepele productie op locatie, LSA Bewoners voor de fijne samenwerking, Stichting de ZorgZusters, Resto VanHarte en Nieuw Rotsoord voor het heerlijke eten. Burezina, De Nieuwe Jutter en BuurtWerkKamer TOP voor jullie inhoudelijke bijdragen in de workshop rondes, net zoals Sarah Faber, Thijs van Mierlo, Birgit Oelkers, Vincent Jacobs, Kees Fortuin, Michaela Merkus, Rachella Bridgewater, Britt Louter. Dank Buurtkamer De Klop voor de fantastisch georganiseerde Bingo. Barbara van Beers van Stichting Welzijn Saffier voor het maken van de inspirerende kaarten. Hicham Oujama van North African Djam voor de muzikale begeleiding. Stichting Cov voor de verrukkelijke line dance. Marcel Hermsen van Broek & Buuren  Evenementen voor de hilarische en ontroerende dagafsluiting. En wethouder Linda Voortman voor haar betrokkenheid bij het zelfbeheer en haar aanwezigheid op deze dag! Dank aan jullie allemaal!

Het symposium is zo goed bevallen dat we er graag vervolg aan willen geven. Heb je interesse om deze organisatie over of mee op te pakken? We horen het graag! Stuur een mailtje naar: vincent@lsabewoners.nl 

    Wil je nog even nagenieten? Bekijk hiernaast de aftermovie door My little treehouse en de foto’s van Henja Kooijman, Wunderlust. Nog meer foto’s dan je hier al ziet vind je in dit fotoalbum op Facebook. De beelden mag je ook gebruiken voor je eigen promotie en socials! Graag met de vermelding van de maker. 

    OPROER biercafé