NIEUWS

Samenwerken met Culturele Partners Utrecht 

Gluren bij de Buren, STUT theater, Utrecht Marketing, Utrechts Requiem, Jeugdtheater LI-NK, Sint Maarten Parade, Doen Doen Radio, Bibliotheek Utrecht, Rosa Ensemble, Programmabureau van de Universiteit Utrecht, allemaal culturele organisaties die graag met jou samen willen werken. En vaak hebben ze daar subsidie voor. Wat betekent dat ze kosteloos hun programma kunnen aanbieden. Je bent van harte uitgenodigd om gebruik te maken van het aanbod. We hebben een beknopt overzicht gemaakt van alle randvoorwaarden en contactgegevens:

Hopelijk inspireert het en geeft het handvatten om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Als je er hulp bij wilt of vragen hebt, wij denken graag met je mee. Ook met alle vragen over programma, productie, promotie en vrijwilligers. Rosa (06-43704785, Dwarsverband) en Rachella (06-34565951, ZIMIHC) ondersteunen jullie graag.

Check ook onze Kennisbank met allerlei tips voor cultuurprogrammering op locatie.

Kennisbankartikel organisatie culturele evenementen

Kennisbankartikel taken bij een evenement

Nog budget

Wist je trouwens dat er nog wat ruimte in het budget is waar je aanspraak op kunt maken om iets te organiseren? Interesse? Laat van je horen! Rosa@dwarsverbandutrecht.nl

Alvast voor in de agenda:

15-2-2024 (tijd en locatie volgt) Werkgroep Subsidies en Fondsenwerving

17-4-2024 (tijd en locatie volgt) Werkgroep Samen programma maken

Iedereen welkom!

OPROER biercafé