Tot Sarah in het nieuwe jaar terug is van haar zwangerschapsverlof worden we versterkt door Do Verschragen. Hier stelt zich voor aan de leden van Dwarsverband. Do is het aanspreekpunt voor Podium om de Hoek. Je kunt haar bereiken via het reguliere mailadres: info@dwarsverbandutrecht.nl.

” Ik ben Do en heb na een flinke bak koffie de uitdaging aangenomen om een korte introductie te schrijven. Dit doe ik in het kantoor van Dwarsverband.

Ik begin bij mijn 25ste levensjaar, toen rondde ik mijn master in New Media and Digital Culture af en sloeg – niet geheel onverwacht – een andere weg in. De hobbelige weg van circus, reizen en culturele ontplooiing. Met de oprichting van Stichting Circusbende begon de uitdaging om cultuur in publieke ruimtes te organiseren, op plekken waar iedereen zich welkom voelt, om te ontdekken en spontane ontmoetingen te koesteren.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en om samen Podium om de Hoek neer te zetten. Het is zo belangrijk dat kunst en cultuur op een toegankelijke manier wordt aangeboden. En ik hoop een klein steentje bij te kunnen dragen aan het werk wat jullie al jaren doen.”