Voor Podium om de Hoek verzorgt Paula Reiling samen met Hans Elsendoorn de marketingcampagne. Hier stelt Paula zich voor aan de leden van Dwarsverband.

” Mijn naam is Paula Reiling, ik woon in Utrecht-Oost en tot oktober 2021 was ik werkzaam als communicatieadviseur en eventmanager bij NOC*NSF. Helaas moest ik toen stoppen omdat ik de AOW-leeftijd had bereikt. Maar stilzitten, dat is niks voor mij, daar heb ik nog veel te veel energie voor. Daarom was ik heel blij toen Hans Elsendoorn mij vroeg om samen met hem de communicatiecampagne van het project Podium om de Hoek te gaan opzetten en uitvoeren.

Sinds 2013 ben ik vrijwilliger bij Podium Oost en ben ik coördinator en hoofdredacteur van de Podium Oostkrant. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met Dwarsverband en alle locaties Podium om de Hoek tot een succes te maken en een breed publiek kennis te laten maken en te laten genieten van cultuur op allerlei verschillende manieren. Jullie zullen geregeld van ons gaan horen via de nieuwsbrieven en op andere manieren. Ik kijk uit naar de samenwerking!”