Beste vrienden van Dwarsverband,

En toen kwam er nòg zo’n jaar. Wat hebben we moeten afzien de afgelopen jaren. En wat hebben we veerkracht getoond. Voor veel buurtgenoten was jullie plek lange tijd het laatste toevluchtsoord. Betere tijden dienen zich voorzichtig aan. Eén hele positieve ontwikkeling heeft de coronajaren ons al wel opgeleverd. De onderlinge solidariteit tussen de leden van Dwarsverband heeft zich stormachtig ontwikkeld.

Hopelijk kunnen we binnenkort de draad weer helemaal oppakken. Vooral door er weer te zijn voor onze buurtgenoten. Maar we komen ook te staan voor nieuwe uitdagingen. Samen gaan we werken aan buurtcentra die toekomstbestendig zijn en een betere bekendheid hebben. Waar iedereen zich welkom voelt bij de meest uiteenlopende activiteiten. Daarbij kunnen jullie vast opnieuw rekenen op elkaars steun, maar zeker ook  op die van het Dwarsverband.

Hans Elsendoorn