Sarah gaat vanaf begin mei met zwangerschapsverlof. Ze is begin september weer terug.  Joeri komt haar vervangen tot de zomer (half juli). Vanuit de vereniging willen we Sarah een hele fijne verloftijd toewensen! Joeri stelt zich hieronder graag aan jullie voor.

Hallo beste Dwarsverband-leden,

Veel van jullie heb ik al ontmoet, sommigen nog niet. Het lijkt me dus wel fijn dat ik me even voorstel. Mijn naam is Joeri van de Riet en ik ga een deel van de werkzaamheden van Sarah overnemen. In dat verband zal ik met en voor jullie gaan werken om de verenigingsactiviteiten zo goed mogelijk uit te voeren.

Dwarsverband vind ik een prachtig initiatief, omdat er op een gelijkwaardige manier, ongedwongen, samengewerkt wordt waar dat nodig wordt gevonden! Elk individueel initiatief heeft wat te brengen en te halen en ieder initiatief wordt gerespecteerd. Dat zijn in ieder geval mijn bevindingen van de eerste paar bijeenkomsten die ik heb meegemaakt. Vanaf mei t/m juli ga ik met plezier voor de vereniging aan de slag hoop velen van jullie te ontmoeten en vanuit mijn vak wellicht te helpen waar ik kan.

Dan wat cijfers en gegevens over mij.

• 28 jaar
  • woon in Amersfoort met Joyce.
  • Verleden in welzijn als opbouwwerker.
  • Werk ook met enorme passie aan Buurtgids
  • bedrijfsadviseur in sociaal ondernemerschap
  • volg een opleiding Impactmanagement
  • Voetbal bij EDO in Overvecht
  • Professioneel netwerk in Utrecht en Amsterdam
  • Houd wel van een goed biertje.

Graag tot snel!

Joeri is vanaf mei te bereiken via info@dwarsverbandutrecht.nl of via 0640815081.