Een witte tosti vervangen voor een bruine tosti?  Naast de bitterbal ook een gezond alternatief ? Of het aanbieden van een lekkere gezonde soep? Een gezonder voedingsaanbod hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een paar simpele aanpassingen bereik je al veel.

Vanuit JOGG-Teamfit is er nu de mogelijkheid om kosteloos het voedingsaanbod in je buurthuis of speeltuin gezonder te maken. Een Teamfit-coach helpt je stap voor stap met het opzetten van dit gezondere aanbod. Met praktische tools, zoals challenges, maken ze elke stap gemakkelijk behapbaar, simpel én leuk. 

Ongeacht hoe uitgebreid jullie voedingsaanbod is, ze stemmen het advies af op jouw locatie. Hierbij ligt de focus op het aanbieden van een gezond alternatief, niet op het verbieden van minder gezonde producten. Een bitterbal is natuurlijk heel lekker, maar waarom naast deze snack geen gezond alternatief aanbieden voor de mensen die dat graag willen? De Teamfit-coach gaat met jullie aan de slag en kijkt samen met jullie waar de mogelijkheden liggen om bijvoorbeeld op een gemakkelijk manier toch een gezonder alternatief aan te bieden. Lees ook eens het voorbeeld van Wijkcentrum Zuiderkwartier of bekijk het filmpje van het Westervolkshuis hoe zij aan de slag zijn gegaan met Teamfit.

Lijkt het je wat? Laat het ons weten, dan koppelen we je aan een Teamfit coach.