DE PAN

Samen spelen, ontdekken en genieten, dichtbij het centrum van Utrecht. 

In onze speeltuin is veel leuks te beleven. We hebben een zweefmolen, schommels, klimtoestellen maar ook een weg om met onze loopwagens, fietsjes, stepjes en tractors op te rijden.

Bij mooi weer gaat het zwembad open. En omdat er een hek om de speeltuin staat, kunnen ouders ontspannen toekijken, terwijl hun kinderen veilig spelen.

De Pan is een prachtige ruime speeltuin en ligt precies op de rand van de wijken Tuindorp en Overvecht. We bestaan sinds 1948 en zijn in zelfbeheer sinds 1989. Daarmee zijn we niet alleen de eerste speeltuin in Utrecht maar tevens de eerste speeltuin in zelfbeheer.

Er wordt bij de entree een kleine bijdrage van €1,00 per persoon gevraagd. Ook is er de mogelijkheid om een gezingsabonnement af te sluiten voor €35 per jaar.

Er worden veel leuke activiteiten met en voor de buurt georganiseerd. Zo vieren we Pasen, organiseren we regelmatig een markt en maken we samen met buurtbewoners de speeltuin mooier en schoner. Ook kun je bij ons een kinderfeestje geven of met je klas op schoolreisje komen.

Tijdens de wintersluiting kun je met mooi weer via restaurant Mevrouw Peer naar binnen. Je betaalt bij onze buurvrouwen de entree. 

Kom je ook spelen?