KRACHT VAN ZUILEN

Voor een Zuilen waarin iedereen opvalt en niemand uitvalt.

Antje Drijver Paviljoen van stichting Kracht van Zuilen

Midden in het monumentale Julianapark ligt het Antje Drijver Paviljoen, het groene huiskamertje van Noordwest. Rondom het paviljoen liggen een speeltuin, een groene speelweide en een prachtige Dierenweide met mini-museum.

Het ‘Antje’ wil groen, bewegen, spelen en ontmoeten stimuleren. We werken samen met groepen die bijv. hun wekelijkse wandelingen vanaf het Antje starten en er hun eigen potje thee zetten. Het hele jaar door op dinsdag zijn er vanaf 10u beweegactiviteiten voor ouderen. Daarna is er huisgemaakte soep voor 1 euro, kom je ook?

In de ramen van het paviljoen hangt wisselend werk van Zuilense kunstenaars. Je kunt ons paviljoen ook huren voor een workshop of (kinder)feestje tijdens de openingstijden van het park. Van april tot en met oktober is ook de kiosk open voor versnaperingen.

Stichting Kracht van Zuilen is de beheerder van het (p)Antje. Andere initiatieven van deze bewonersstichting zijn: de burenhulpservice van Burennetwerk Zuilen, het wijkblad en de wijkwebsite Zo is Zuilen, de sociale kaart Zuilen en de bijbehorende papieren folders, en het project sociaal tuinieren. Al onze activiteiten richten zich op een verbonden, sociale en duurzame wijk. Heb jij een leuk idee, dan denken we als ‘waarmakerij’ graag met je mee.

Binnen bij het Antje Drijver plantsoen
Binnen bij het Antje Drijver plantsoen