NIEUWS

Het bestuur en bureau van Dwarsverband

Bestuur

Op dit moment bestaat het bestuur van Dwarsverband uit: Hans Elsendoorn (voorzitter), Bruno van Veen (secretaris) en Alfred van de Ronde (algemeen lid). Daarnaast zijn er drie mensen bijgekomen. Petter Derhaag en Jan-Willem de Zeeuw hebben zich aangemeld als kandidaat bestuursleden en zullen in de ALV van september worden voorgedragen. Hanneke Immikhuizen vervult na het vertrek van onze penningmeester voorlopig de rol van interim – penningmeester. Wil jij ook meer weten over wie ze zijn? Hierbij stellen ze zich voor.

Petter 

“Ik ben Petter, 35 jaar, heb twee dochters (6 en 4) en ben getrouwd met Malu. Sinds mijn studie in Utrecht ben ik hier blijven wonen en wil niet meer weg. Als bestuurder van Speeltuin Bankaplein zet ik me al een paar jaar in voor de buurt en doe dat met veel plezier. Toen stichting Dwarsverband op zoek was naar extra bestuurders leek me dat een mooie kans om die ervaring breder in te zetten. In het dagelijks leven ben ik Product Owner bij PGGM en houd ik van lezen, koken en tijd doorbrengen met het gezin, als het meezit kan ik ook nog een rondje rijden op de racefiets.”

Jan Willem 

“In september hoop ik tot het bestuur van Dwarsverband toe te treden. Ik ben in 1974 in Utrecht komen wonen en studeren, daarna jongerenwerker geworden en mijn loopbaan voortgezet als beleidsadviseur en projectleider bij gemeenten op sociaal gebied. In de jaren 90 was ik mede-oprichter van de Torteltuin, een speeltuin in zelfbeheer. Nu kom ik er met mijn kleinkinderen! Ik ben sinds eind 2021 met pensioen, maak graag lange fietstochten, doe een vakopleiding fotografie.  Sinds kort ben ik ook weer een paar dagen aan het werk. Dwarsverband is een organisatie met een duidelijke missie. Daar wil ik graag aan bijdragen.”

Hanneke

Nog niet te zien op de foto, maar met het vertrek van Gerard Wolswijk zal Hanneke Immikhuizen optreden als interim-penningmeester. Hanneke is bij velen  bekend vanwege haar penningmeesterschap bij Podium Oost en de hulp die zij vele andere locaties bij hun financiën heeft gegeven. Als gepensioneerd accountant is ze zeer bedreven in het penningmeesterschap en heeft verrijkende kennis op het gebied van financiën. 

Bureau Dwarsverband

Sarah en Rosa zijn de twee coordinatoren van Dwarsverband. Sylvia komt als nieuwe medewerker bureau Dwarsverband versterken. Ook zij stelt zich voor:

Sylvia 

“Hallo! Mijn naam is Sylvia en sinds kort werk ik samen met Sarah en Rosa bij Dwarsverband. Ik ga twee dagen per week voor jullie aan de slag! Sommigen van jullie heb ik al mogen ontmoeten tijdens het feest voor de Speeltuinen. Komende tijd zal ik bij veel locaties langskomen, ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen. 

Naast Dwarsverband zet ik me ook in voor andere missiegedreven en sociale initiatieven. Zo zit ik achter Collectief IJsbrekers, Ditgaanwedoen en begeleid verenigingen en buurtinitiatieven die zichzelf anders willen organiseren, of bijvoorbeeld meer leden of vrijwilligers willen. Ik woon ruim 10 jaar in Utrecht – momenteel in de Zeeheldenbuurt in Oost. Ik zing en boulder graag. Mijn favoriete zomerdrankje is vlierbloesemlimonade, van vlierbomen in de buurt :)”

 

Op de foto, startend linksboven: Petter, Jan-Willem, Hans, Bruno, Alfred en Sarah. Onder: Rosa en Sylvia. Hanneke ontbreekt op de foto.

Maak kennis met het bestuur en het bureau van Dwarsverband