NIEUWS

BHV cursussen samen met medebeheerlocaties

Is het weer tijd voor BHV training? Leden van Dwarsverband mogen aansluiten bij de BHV cursussen voor buurtlocaties in medebeheer, via DOCK. De cursussen worden gegeven door de Veiligheidspiramide. Die heeft een speciale webpagina gemaakt voor de cursussen van DOCK, waar de buurthuizen in medebeheer en zelfbeheer de geplande data kunnen zien en deelnemers kunnen aanmelden. 

Prijzen en facturatie

DOCK en De Veiligheidspiramide hebben een vaste prijs afgesproken per groep. Dit betekent dat de prijs per deelnemer lager wordt naarmate er meer mensen meedoen. De herhaalcursus is een halve dag en kost €645,- voor de hele groep (max 12-13 personen). De basiscursus is een hele dag en kost €1290,- voor de hele groep (max 12 personen). De Veiligheidspiramide factureert vervolgens de deelnamekosten van jouw cursisten direct aan jouw locatie, dus zonder tussenkomst van ons of van DOCK. 

Cursusdata

Er is op dit moment nog geen datum voor de BHV basiscurus; deze gaat nog gepland worden. 

De volgende data voor de BHV herhaalcursussen zijn al wel bekend: 

  • 08-11-2023 – twee cursussen (ochtend en middag), Buurtcentrum Rosa
  • 15-11-2023 – twee cursussen (ochtend en middag), Buurtcentrum De Leeuw

 

Aanmelden

Wil je aansluiten? Meld je per e-mail bij info@dwarsverbandutrecht.nl. Dan zorgen wij dat je in kan loggen en zelf cursisten kunt aanmelden.

Gezellig samen bij De Nieuwe Jutter