Mijn naam is Bruno van Veen en na een jaar ‘slapend’ bestuurslid van Dwarsverband te zijn geweest, ben ik nu actief geworden in de functie van secretaris. Ik stel me bij deze graag aan jullie voor.

Ik ben nu sinds een jaar gepensioneerd. Samenlevingsopbouw was mijn beroep en mijn passie. Begonnen als opbouwwerker en geëindigd als directeur/bestuurder van een organisatie voor samenlevingsopbouw.

Ik heb me altijd beziggehouden met de ondersteuning van bewonersorganisaties. Van traditionele buurtorganisaties, woonwagenbewoners, moskeeverenigingen tot vluchtelingenorganisaties. Mijn keuze voor Dwarsverband is dus niet zo gek.

Naast Dwarsverband en Podium Oost (waar ik ook in het bestuur zit) houd ik mij vooral bezig met mijn hobby’s: fotograferen, schrijven, de tuin en nog zowat van die dingen. En natuurlijk met mijn 3 zonen.

Ik woon in Wittevrouwen.